Ga terug

ERP Software

NL Systems introduceert het nieuwe ERP Software systeem, speciaal voor MKB organisaties die projectmatig werken en produceren.

Hierbij kunt u denken aan productie, montage en machinebouw bedrijven, alsook onderhoudsactiviteiten en service organisaties. Kortom alle bedrijven die zowel grote als kleine projecten uitvoeren kunnen hun bedrijfsprocessen optimaal beheersen met het nieuwe NL Systems ERP Software systeem. 

Projectmatig produceren stelt bijzondere eisen aan de software oplossing om de productie projecten in goede banen te kunnen leiden. De gangbare ERP software systemen voldoen vaak niet aan de werkmethodieken welke binnen deze productiebedrijven worden toegepast, of er zijn zulke hoge investeringen in kapitaal en medewerkers vereist dat deze oplossingen voor het MKB niet realiseerbaar zijn.

De oplossing is nu beschikbaar.

Door onze jarenlange praktijkervaring met projectmatig producerende MKB bedrijven, is een geheel nieuwe software oplossing gerealiseerd gebaseerd op de primaire bedrijfsprocessen.

NL Systems stelt uw organisatie in staat om alle informatie stromen geïntegreerd te verwerken. Hierdoor kunnen alle afdelingen gebruik maken van het Multi User systeem.

Gegevens worden één keer ingevoerd en zijn voor alle betreffende medewerkers toegankelijk.

De functionaliteit per module wordt in de brochure toegelicht, zodat u zich een beeld kunt vormen van het nieuwe NL Systems Software Systeem.

NL Systems biedt de volgende Modules:

√ Boekhouding
√ Projecten
√ Verkooporders & Facturatie
√ Productie
√ Shop Flow Control
√ Service & Onderhoud
√ WMS Voorraadbeheer
√ Uren kloksysteem
√ Detachering
√ Project Engineering
√ Evenementen
√ Project Termijnfacturatie  
√ Nacalculatie
√ Tracebility
√ HR Human resource
√ Management tools

Voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie bij u op locatie kunt u altijd contact met ons opnemen, een afspraak is dan snel gemaakt.